Resysta een volledig biologische façade!

Duurzaamheid bij het bouwen van een huis is steeds belangrijker. Dan denkt u al vlug aan een huis met alles erop en eraan. Een aangepast terras, dak of gevel. Resysta gevelbekleding is hiervoor het geschikte materiaal! Resysta is niet gemaakt van speciale houtsoorten die veel kosten en dat na een tijdje rotten, barsten of breken. Resysta is ten eerste volledig biologisch en is daarnaast gemaakt van 60% rijstverlies, 22% zoutresten en 18% minerale oliën. Door deze combinatie van materialen te gebruiken zorgt u voor een zeer ecologische voetafdruk en is het zeer gemakkelijk te verwerken in zowel interieur als exterieur. Nu al wordt Resysta vaak gebruikt bij het leggen van terrassen en gevelbekleding. Men kiest voor Resysta omdat het vele voordelen heeft zoals antislip en weerbestendigheid en nog veel meer! Hierdoor maakt Resysta het verschil. Daarnaast maakt u enkel gebruik van natuurlijke materialen en helpt u ontbossing te verminderen!

Resysta als interieur

Naast het exterieur van een woning wordt Resysta nu ook veel gebruikt bij het interieur van huizen. Hieronder verstaan we zitmeubels, kasten, deuren en nog veel meer. De veelzijdige Resystaplaten kunnen gemakkelijk verwerkt worden met de zelfde gereedschappen als echt hout. U kunt er eenvoudig in boren, schroeven, verzagen of frezen. Resysta zorgt voor een moderne look in huis.

Resysta gevelbekleding

Resysta is bestand tegen vele verschillende weersomstandigheden zoals harde regenval, hagelstenen en zelfs uv-stralen. Resysta verkleurd niet in vergelijking met bepaalde hardhoutsoorten. Daarnaast is het zeer geschikt voor gevelbekleding en gaat het lang mee. Om zeker te zijn dat de klant de juiste gevelbekleding heeft, is Resysta gevelbekleding ook nog eens verkrijgbaar in vele verschillende kleuren waardoor u een oplossing vindt voor elke façade! Het reinigen van de gevel wordt extra gemakkelijk! Resysta gevelbekleding kunt u zonder problemen met de tuinslag en een borstel schoonmaken en is dus makkelijk te onderhouden!

Heeft u meer uitleg nodig of bent u op zoek naar advies? Geen nood! Wij helpen u graag! Vul het contactformulier hieronder in.               

    Pin It on Pinterest